zondag 27 maart 2011

Rondje knooppunten Achtmaal-Wernhout-Achtmaal.

Gisteren hebben we weer een heerlijke wandeling gemaakt in het Brabantse Polderlandschap in de regio Achtmaal- Wernhout. De eerste keer op pad met onze kaart knooppunten Baronie West.
De afstand was ongeveer 17 km maar omdat we ons een doel gesteld hadden eerder dit jaar dat we maart/april 20 km zouden gaan lopen hebben we er nog een extra knooppuntje tegenaan gegooid.
Uiteindelijk kwamen we uit op 20.5 km, misschien volgende keer toch weer een wat kortere route, of het tempo niet te hoog, we zien wel, want de laatste kilometers waren erg zwaar voor me.
Ik heb nu eenmaal beperkingen en vergeet wel eens daar rekening mee te houden, de fybro speelt daarbij een rol en vroeger heb ik waarschijnlijk mijn teentje gebroken gehad en na ongeveer 5 a 6 km begint die dus te verkrampen, en dat betekent even druk eraf en dan kunnen we na ongeveer 10 minuten weer verder.
Maar goed, daar proberen we allemaal zo goed mogelijk mee om te gaan en vergeten zeker niet te genieten van de ontspannende werking van zo'n heerlijke wandeling.
Nou had het best wat warmer mogen zijn, want de temperatuur viel vies tegen na zo'n heerlijke lenteweek.
De route was overwegend polder met erg veel landbouwvoertuigen op de weg en op het land.
Toch hebben we onderweg nog een paar mooie foto's gemaakt, een erg mooi landschap met (mijn favoriete landschap) waterpartijen en die volgen hieronder.
Groetjes Liesbeth


De Aa of Weerijs
 

polderlandschap.prachtige vennen links en rechts.


Alles komt weer mooi in bloei.
Mooie bloesem in de bomen bij de kerk in Achtmaal.

Schotse Hooglanders op een erg klein grasveldje net buiten Achtmaal.

Kleine Beek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten