zondag 21 november 2010

Rondwandeling Macharen.

  

Gisteren hebben we een rondwandeling gemaakt die aangegeven stond als een MLAW van 15 km, maar dat was hij zeker niet. Met een lunchstop (zonder bankje, maar wel met een muurtje) waren we binnen 3 uur weer terug bij de auto en we hadden nogal eens stil gestaan om een foto te maken of om de weg te zoeken.  Want wij  "als doorgewinterde LAW wandelaars"  zijn gewend dat de route perfect staat aangegeven en dat liet nogal te wensen over op sommige plaatsen. Maar ondanks dat was het een mooie wandeling waarvan je de beschrijving gratis kunt downloaden. We zijn gestart in Macharen bij de aangegeven Bed and Breakfast de Pastorie waar we gastvrij werden ontvangen en koffie hebben gedronken, toen langs het water naar het Ossermeer ri Oijen. Het kasteel van Oijen zijn ze op dit moment aan het restaureren dus stond in de steigers.
Nog een paar fotoos om het compleet te maken.
Wandelgroetjes van Liesbeth
h


3 opmerkingen:

 1. Eindelijk vind ik hier ook een blog over wandelen, mooie wandelingen te verstaan met mooie foto's en een korte heldere omschrijving.
  Ik ga me aanmelden als volger en ga genieten van je wandelingen.
  groetjes,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om je verslag te lezen, ik ben toch ook een fan van lange afstandpaden. Ik heb het een en ander al gewandeld. Ik ben nu bezig met het oeverloperpad. Dit doe ik samen met een vriendin. De tochten in het weekend doe ik samen met mijn man.
  Ik kom zeker vaker bij je buurten.
  Groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth,
  Wij zijn geeindigd een paar km voor Gouderak en wandelen richting Rotterdam. Volgende week dinsdag hopen we verder te kunnen. Mijn wandelmaatje heet ook Liesbeth, toevallig hé
  Groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen