zondag 3 juli 2011

Knooppuntenwandeling omgeving Chaam.

Na een onderbreking van enkele weken weer eens een verslagje van een wandeling die we gemaakt hebben vandaag.
De start van de wandeling is nabij knooppunt 65 op de routekaart Baronie Oost.
Nou, dat er ondertussen eea veranderd is in de knooppuntenwandeling is ons helemaal duidelijk geworden.
De start was rond half 1 vanmiddag en we hadden ongeveer 15 km uitgestippeld, nou, nou, na een lunchonderbreking en een korte koffiestop waren we pas tegen 6 uur terug bij de auto, nee, we hebben niet gekuierd maar zijn zelfs erg fanatiek gestart.
We starten in de buurt van het Valkenberg en wandelen door het Chaamse Bos, lekker veel onverhard, over bospaadjes, door graslanden, heerlijk, en dan het lekkere wandelweer nog erbij.
We komen regelmatig de naam Dreef tegen, want daar krioelt het van in deze regio, Slingerdreef, Huisdreef, Kerkdreef.
Uiteindelijk bereiken we Chaam, en na een heerlijke lunch wandelen we Chaam weer uit richting Snijders-Chaam en we doen dat via een prachtig natuurgebied met de naam Het Broek, dan gaat er eea anders dan op ons kaartje staat aangegeven, maar de prachtige omgeving doet dat snel vergeten en er staan tenslotte duidelijke aanwijzingen.
Volgen nog wat foto's om dit te ondersteunen.
Gr. Liesbeth


1 opmerking:

  1. Hoi Liesbeth en Ton, ik ben via via bij jullie terecht gekomen en heb besloten om jullie te volgen!!! Wij zijn zelf ook gek op wandelen en vermeld dat o.a. op mijn blog. Ik hoop, dat ik door jullie verhalen en tips nog leuke idee-tjes om te wandelen, op kan doen!
    Groetjes Liesbeth.

    BeantwoordenVerwijderen